Boeketten

BLOEMATELIER Rosas heeft een ruime sortering bloemen en
maakt altijd seizoensgerichte boeketten.

Al onze bloemen worden dagelijks vanaf veiling en/of kweker aangevoerd. Uiteraard spelen wij met ons aanbod in op bijzondere gelegenheden als Valentijn, Secretaressedag, Moederdag, Pasen of Kerst.

Van sfeervolle romantische, of veldachtige boeketten tot gestyleerde strak vormgegeven creaties in verschillende prijsklassen staan voor u klaar. Vakkennis, service en klantvriendelijkheid staat bij ons op de eerste plaats.

Rouwbloemen

Met het bloemwerk van BLOEMATELIER Rosas willen wij een bijdrage leveren aan het op een persoonlijke wijze invulling geven van het afscheid van een dierbare.

Ook kunnen wij, geheel naar uw eigen idee├źn en wensen, een persoonlijk bloemwerk maken. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

Het team van Bloematelier Rosas helpt u graag de juiste keuze te maken, voor een passend afscheid met bloemen.

Bruidswerk

De belangrijkste dag van iemands leven: de trouwdag! Op deze bijzondere momenten kan het haast niet anders dan dat je omringd door de prachtigste bloemen wilt feesten.

Laat ons samen met jou een schitterend bruidsboeket samenstellen, versiering of zelfs aankleding van de gehele feestelijke dag! Denk hierbij ook eens aan corsages, strooibloemen, bloemversieringen op de auto, in de kerk en tafel-en entreeversieringen.

Van handboeketje tot aankleding van de trouwzaal - geen detail mag over het hoofd worden gezien. Samen met u maken we er de mooiste dag van uw leven van.

Rekening houdend met uw persoonlijke wensen laten wij ons graag uitdagen uw trouwdag tot een levend, weelderig sprookje te maken.